Tuesday, April 29, 2008

Jippi

Jag fick reda på idag att jag får behålla min tjänst. SÅ skönt. Eftersom jag är behörig lärare men inte behörig slöjdlärare så måste de annonsera ut min tjänst varje vår. Det är en pärs att varje år söka sin egen tjänst och inte veta om man jobbar kvar till hösten eller inte. Förra året fick jag besked dagarna före midsommar. Det var inte roligt.
Men nu har de tagit beslut på att jag får behålla tjänsten nästa år också eftersom jag utbildar mig till textillärare. Men nästa år får jag söka den igen. Men då är jag behörig. Det ökar ju mina chanser. Så nu kan jag planera för framtiden. Det känns skönt att slippa oroa sig för det.

I övrigt är det väl ganska bra. Jag håller fortfarande på med min soppdiet, inte roligt men det börjar ge resultat. Och det är ju skönt när man kämpar hårt med sopporna.

Min mamma har åkt på resa till Holland, ska bli spännande att höra om den resan om ca 1 vecka.

Till helgen åker vi till Örebro för att testa husvagnen och för att umgås med vänner. Det blir säkert bad på Gustafsvik en dag och en sväng till IKEA. Ska bli skoj.
Vi har ju lite kalas att besöka innan vi ger oss i väg. Kusin O fyller 6 år i morgon och har kalas för släkten i morgon och barnkalas på torsdag, sedan bär det av. Hoppas att vädret blir någorlunda.

Ska försöka att få barnen att sova, för jag behöver gå ett ärende till ICA och tänkte kombinera nytta med nöja och promenera fram till affären.

No comments: