Tuesday, January 02, 2007

Länge sedan

Ja det är ju si så där en 2 veckor sedan jag skrev sist så det finns ju en hel del att uppdatera. Undrar just var jag ska börja....

Lillebrors rum är grönt, det blev ganska bra till sist. Det är dock lite kvar att göra i rummet. Så som taklister, golvlister och lite el. Men han bor i sitt nya rum och den "nya" sängen är väldigt uppskattad. Inte bara av lillebror utan även av storasyster.

Kopporna är läkta men syns fortfarande som lite rosa blemor på vissa ställen. Lillebrors mollusker är till 95% borta. Vattkoppsviruset och molluskviruset måste ha tagit kål på varandra för nu är lillebrors mage nästan alldeles slät. Lite röda märken och en del ärr, men slät är den.

Julen har förflutit och vi har haft mycket trevligt. Träffat många av våra vänner och bekanta och våra familjer. Barnen har fått många julklappar men lagom med leksaker. Det har varit skönt med lite ledighet.

Nyår firade vi tillsammans med goda vänner i deras nya hus. Vi hade en trevlig och ganska lugn kväll. Vi bröt upp strax efter midnatt och begav oss hemmåt. Storasyster klagade över magont, men det var ju inte så mycket vi kunde göra åt det. En timma senare var det klippt. Så natten var inte lika trevlig som kvällen. Nu går jag och hoppas på att vi andra ska klar oss. Och att vi inte smittat några. Å andra sidan kan jag nästan tro att det var allt flängande fram och tillbaka, att vi åkt om kring, haft gäster, ätit en massa mat och godis, druckit mycket dricka och lagt oss på konstiga tider. Det kan nog påverka mera än man tror. Men det får väl tiden visa. Ännu har ingen annan blivit sjuk, men jag vågar inte tro att vi klarat oss riktigt ännu. Vi håller oss lugna och hemma vid för att inte ta några risker. Vi kanske går ut en sväng idag för att bära pellets och få lite frisk luft, det kan ju inte skada i alla fall.

Nu har vi några dagar kvar tills jobbet drar i gång igen. Tänk vad härligt att få vara ledig i 3 veckor. Synd bara att snön lyser med sin tillvaro.

Det känns som om Januari kommer att rusa förbi lika kvick tom den kom. Första lördagen ska vi till Kollereds badhus för att fira en kusin till Marcus som fyller 30. Ja kusinen fyller 30 alltså. Lördagen därpå ska vi till Mölndal för att träffa Marcus släkt. Jag är osäker på om jag kommer att följa med, eftersom jag har körövning hela den dagen. Men jag har inte bestämt mig ännu.

Lördagen därpå är det tjejkväll, men bowling och mat. Det ska bli kul. och sista helgen i januari ska vi åka till Danmark för att bada. Det kommer att vara dags för sportlov innan jag hunnit fatta att det varit skolstart.

Nu står mina barn och tigger om frukost så jag får ge mig för denna gång.

No comments: