Tuesday, December 19, 2006

Julvecka

Ja då har vi kommit fram till veckan före jul. Börjar känna av stressen på flera håll. Till och med barnen i skolan är stressade och väldigt uppskruvade.Det dröjer för hoppningsvis ytterligare några år innan våra barn sitter i samma sits.

Imorgon är det förmodligen sista jobbar dagen. Sedan är det jullov. Men eftersom jag ställt mig i vikariepoolen så vet man ju sldrig vad som kan hända.

Barnens koppor har torkat och blivit sårskorpor, så nu väntar vi bara på att de ska läka. Lillebrors mollusker håller bitvis på att försvinna, vilket är härligt att se. Han har dock några riktigt stora som är såriga och lite variga. Men vi håller tummarna för att de försvinner tillsammans med kopporna.

Slutar lite tidigare i morgon och tar då chansen att köpa de sista klapparna, det vore skönt att ha det avklarat. Det är ju lite annat som ska hända innan allt är klart för jul.

Har slipat och spacklat andra lagret i lillebrors rum idag, så nu hoppas jag att det är torrt och fint i morgon så att jag kan slipa det sista och sätta upp tapeten som vi ska måla på senare. Lite grundfärg på torsdag förmiddag och den riktiga färgen på torsdag vore perfekt. Då hinner vi städa resten på fredag och för hoppningsvis få lördagen någorlunda ledig till att ta in granen, pynta och fira någon som fyller år.

Drömma kan man ju alltid.

Sitter och klurar på vilken färg vi ska välja till lillebrors rum, kan grön vara något? Eller ska man ta blå? Får gå till färghandeln i morgon för att kolla in läget.

Men nu ska jag sova.

2 comments:

Prinsessmamman said...

Vilken färg blev det?

God jul i stugan! Vi hörs!

Ulle och familjen said...

Det blev grön!
Ganska nöjd faktiskt!
God Jul själva!