Monday, November 26, 2007

Fortsatt renovering

Ja dagarna går, inte blir vi klara till första advent, det är ju redan på söndag. Om vi jobbar på lite så kanske vi kan vara någorlunda klara med vardagsrummet, men mer än så är det inte.

Har just lagt ett andra lager färg i taket i vardagsrummet, jag tror och hoppas att det blev bra, det var varken roligt eller bra för kroppen att måla tak. Nu är jag alldeles prickig, små, små vita färgprickar överallt. Hade till och med fått en liten på linsen.

Nästa steg i vardagsrummet är alltså att tapetsera, får väl se om vi kan sätta en första vår i morgon kväll. Det vore skoj.

Annars så lunkar det på. Även om vi emellanåt får lite mer spänning än vi önskar.
I går eftermiddag svullnade Alexanders öga upp igen. Det hände några gånger i våras och enligt blodprovet är han allergisk mot björkpollen. Men något annat måste det vara också, för inte har vi direkt någon hög björkpollen halt så här års. I vilket fall åkte vi till jouren, de tyckte att vi skulle komma in i fall att han hade fått något i ögat. Men vi fick snällt åka hem efter en liten stund.

I dag ringde de från dagis, Alexander hde skadat foten på något underligt vis somingen riktigt hade sett. Han ville inte stödja på sin fot och jag fick ringa vårdcentralen. Efter ett antal samtal fram och tillbaka så fick vi en tid strax före 16 tiden. De misstänker en stukning, men är inte säkra. Vi ska avvakta några dagar och omdet inte bir bättre så får vi kanske åka till sjukhuset för att röntga.

Just nu sover i alla fall de båda juvelerna gott i sina sängar. Vi har haft det lite kallt i huset i eftermiddag efter som pannan hade stannat. Så de fick sina vetevärmare värmda och sedan kröp de ner i sängarna. Det är gott med värme.

Nu ska jag nog ta och vila lite inför morgon dagen. Efter jobbet ska vi titta på Rebecca när hon är med på Funky Kids dansuppvisning. Det är roligt, men lite dumt att det blir mitt i veckan. Det blir en lite senare kväll än vi brukar.




V

No comments: