Wednesday, September 27, 2006

Första dagen

Första hela dagen i USA för våra gäster. Vi tog det lugnt i morse, frukost runt 9 tiden. Mamma och Majlis gick hit och åt frukost. Klockan närmade sig 11 och det började närma sig kaffedags för gästerna. Vi tog bilen till ett litet shoppingcentrum. Vi fikade lite och sedan gav vi oss ut i lite affärer. Efter en liten stund, som egentligen var ca 2 timmar, började grabbarna fundera på om vi inte skulle äta lite lunch. Vi satte oss ute och åt, man kunde välja mellan 3 olika restauranger men ändå sitta på samma ställe och äta.

Alexander som hade sovit en stund, vaknade till liv, han var ju inte direkt pigg och glad, men ändå. Han mådde mycket bättre i dag än i går.

Vi åt lite och drog oss sedan hemåt igen. Alexander var gnällig och tog sig för örat, vi trodde nog att vi skulle behöva ge honom Alvedon,. Men väl hemma verkade han mycket piggade. Vi gav honom aldrig någon Alvedon.

Vi vilade oss lite, tog det lugnt en stund, mamma blev lite rastlös och vi ville röra på sig. Vi gick en sväng till lekplatsen, barnen lekte och mamma och Maljis gick en liten sväng i området, det är ju inte så stort.

Vi kom fram till att vi skulle åka ner till ”Downtown Mall”, det är den gamla stadskärnan och där finns många små butiker. Men tyvärr var klockan närmare 6 så många affärer hade stängt. Jag trodde att de hade öppet längre. Vi strosade runt ett tag men sedan bestämde vi oss för att åka och äta. Restaurangen som vi ville gå till var dock full så vi åkte till en annan affär för att handla schampo och lite annat. När vi återvände till restaurangen var det mycket minde folk och vi kunde äta. Vi åkte till Chili´s, men för första gången tyckte jag inte att det var särskilt gott.

När vi kom hem till huset igen så satte vi oss lite, de som ville ha kaffe fick det. Vi tittade lite på Rebeccas nya film, och sedan var det dags att sova. Vi pratade lite om vad vi skulle göra de närmsta dagarna, men kom inte fram till att vi inte riktigt visste.



Nu har det blivit tisdag morgon, vårt Internet har varit riktigt struligt i går och idag så jag vet inte riktigt när jag kommer att kunna lägga in mina inlägg på bloggen. Får skriva i ett valigt dokument så länge. Jag får väl återkomma i eftermiddag eller kväll och berätta vad dagen inneburit.

No comments: