Monday, September 11, 2006

Måndag igen

En ny vecka, ny fräch måndag.
Vädret har varit mulet och ganska svalt. Så det har för första gången kännts lite höstlikt idag.

I går var vi på mötet, vi kom upp i tid i alla fall. Efter mötet åkte vi hem och fikade lite granna. Efter en stund var det dags för mat. Efter maten skulle Alexander sova middag och Rebecca leka med Ezri. Marcus tog med Rebecca till Ezri och jag nattade Alexander.

När klockan närmade sig tre gjorde sig Marcus klar att hämta Rebecca, och åka till en affär. När han kom tillbaka hade han en skrikande Rebecca med sig, han lämnade henne innanför dörren och åkte sedan till affären.
Rebecca var arg för att hon inte fick vara kvar hos sin kompis, men vi var ditbjudna senare för en grillkväll så hon skulle få leka mera. Det tog en stund att lugna henne, men till slut så var hon lugn igen.

Kvällen tilbringade vi hos Smiths, jag fick lite instruktioner hur Janelle tänkt sig att mamma och Majlis skulle ha det. Efter som de kommer att bo i deras hus.

I dag fick vi gå upp tidigt, trafiken skulle ju vara mycket värre nu när alla studenterna kommit igång. Trafiken var inte så farlig som vi trott, men vi kom ändå 5 minuter sent till Marcus jobb. Vi kom inte i väg i tid som vanligt. Efter att vi lämnat Marcus så åkte jag till Posten för att posta våra röster. Man måste ju göra sin olikt även om man inte är hemma.

Sedan har dagen bara flutit på, vi har inte gjort så mycket i dag.
Barnen har lekt och tittat på TV. Rebecca blev överlycklig för det stora kuvertet som kom med posten. Ett stort brev från Dagiskompisarna på Björnen. De hade ritat teckningar och klistrat fast en bild på sig själva på teckningen. Så roligt.
Så nu ska vi skicka något till dem. Vi får klura lite på det.

Jag frågade Jenelle och vi inte kunde åka till IKEA på lördag. Jo det tyckte hon var en bra ide. I dag mailade hon och undrade om vi skulle sova över i Washington hos en vän till henne. Så blir det. Vi åker på lördag och kommer hem på söndag. Vi missar mötet på söndag, men så får det bli.

Snart är det dags att natta barnen, vi ska ju upp i tid i morgon också. Får se om jag lyckas med konststycket att komma upp för en morgonpromenad. Jag lovar inget, men det är värt ett försök.

No comments: