Thursday, August 31, 2006

Lugnt

I dag har vi verkligen tagit det lugnt, Rebecca fick nog inte på sig kläder förrän klockan var närmare 2. Hon skulle hjälpa Dave när han fixade med huset. Tanken var att vi skulle tvätta idag, men så blev det inte. Men det blir ju en dag i morgon också.

Jag har varit ute och åkte lite själv i dag, åkte till ett shopingcenter som ligger en bit här i från. Det var skönt att komma ut lite.

Dave och Heather håller på att renovera sitt badrum, Dave har spacklat och slipat i helgen, och i gå satte de den första tapet våden, det kommer att bli jätte fint.

Just nu är klockan tjugo i tolv och resten av familjen sover. Rebecca sover på mage, med rumpan i vädret, Marcus sover väl som folk gör i största allmänhet, Alexander ligger i hoprullad med nallen under armen och snuttefilten klämd mellan nallen och kinden. Skullle vilja ta en bild, men kameran ligger uppe hos Dave och Heather, blixten skulle kankse väcka honom. Får spara bilden i minnet.

Vi har inga direkta planer för de närmsta dagaran, så vi kommer väl att ta det lugnt, bada, och kanske ta en sväng till Hollywaood eller BeverlyHills. Vi får väl se.

No comments: