Wednesday, July 12, 2006

5 juli

I kväll har vi varit här i en vecka. Marcus har jobbat sin första dag. Vi gick upp och åt frukost tillsammans, sedan skjutade vi Marcus till jobbet. När vi kom hem pysslade vi med lite ditt och datt. Vi åt lunch och tog det lugnt. Fick Alexander att sova till sist. Skulle hämta Marcus vid 3 tiden, fick plocka upp en sovandes Alexander och sätta honom i bilstolen. Hämtade Marcus, åkte till Best Buys och försökte sedan ta oss till DMV utan karta. Det gick väl sådär bra kanske. Vi åkte hur långt som helst, när vi vände så hade det hänt en olycka på vägen så vi fick stå i kö i en hel evighet innan trafiken släpptes på igen. På tillbakavägen hittade vi faktiskt DMV och Marcus gick in för att prata med dem lite. Vi måste ta reda på hur det fungerar med körkort, social security mm. Sedan letade vi efter Dominos Pizza, men hittade tillsist Papa John´s i stället. Köpte med oss en pizza till Marcus kontor. Efter klockan 5 kan vi nämligen parkera precis utanför hans kontor. Så äntligen kunde jag läsa min mail, kunde tyvärr inte svara på dem. Så jag skrev svar och sparade så skulle Marcus fixa detaljerna i morgon. Det var otroligt stressande att ha två trötta barn bredvid dig när man skrev, det blev korta svar. Hade fått mail från Susanne, Maria B-S, Cilla, Peo, Anitha i Saleby och Christina i Järpås. Efter detta åkte vi hem, nattade barnen och eftersom jag inte skrivit något under dagen sitter och nu och försöker komma ihåg allt vi gjort.

Mamma ringde idag. Hon var ledssen. Det känns lite jobbigt att vara så långt borta och veta att hon sitter där hemma och är olycklig. Jag vet inte om det hade hänt något särskilt eller om det bara var jobbigt i största allmänhet. Tänk om hon kunde gå en intensivkurs i engelska och komma hit och hälsa på.

Det har regnat hela eftermiddagen och kvällen, har sällan sett sådant häftigt regn. Öste ner brutalt, det gick inte att se vägen framför sig.

No comments: