Sunday, July 23, 2006

Kväll igen!

Slutet på ytterligare en vecka. Tiden går ganska snabbt.
I dag var vi till kyrkan, det gick bra, båda barnen lekte bra med de andra barnen och hade roligt. Mötet var bra och det var mycket bra musik.
Efter mötet åkte vi hem för att äta lunch och sedan var det dags för sen sedvanliga vilan. Alexander har inte ätit så bra idag, men han kommer säkert igen. Han har fått tre bett på sitt ena ben och de är stenhårda ser konstiga ut. Får se hur se ser ut i morgon.

När Alexander vilade åkte jag och Rebecca till affären för att köpa nya nålar till mig. Vi hittade "swedish fish" så vi köpte en påse till familjen Smith som vi skulle till på kvällen. Innan vi åkte hem från affären köpte vi "riktigt" kaffe på "Starbucks coffe" till Marcus. Kaffeälskare som han är har han fått stå ut med pulverkaffe här hemma. Så nu tyckte jag att han skulle få lite riktigt kaffe. Det var uppskattat. Kul!

Ni åkte till poolen vid 4 tiden och badade en stund, sedan hem för att fixa till oss lite inför kvällen. Vi kom till Smiths strax efter 6, närmare halv 7. De bjöd oss på lite grillmat och vi hade en trevlig kväll. Barnen lekte. Det är fantastiskt att se hur de kan leka utan att prata med varandra på samma språk.

2 comments:

Anonymous said...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonymous said...

Keep up the good work. thnx!
»