Saturday, July 15, 2006

lördag

Ja nu har det blivit lördag morgon, vi har just ätit frukost. I dag blev det inte flingor utan lite annan frukost mat. Smörgåsar med jordnötssmör, ost eller skinka. Alexander blandade friskt. Jordnötssmör och skinka låter inte som en höjdare i mina öron. Rebecca tog jordnötssmör och ost. Själv åt jag pankakor. Det är ganska gott med de små tjocka amerikanska pankakorna till frukost med lite marple syrup på.

Vi sak försöka få lite ordning på köksgolvet, ska leta reda på någon mopp och hink, det är kladdigt. Tänk att de har så osmidiga damsugare i det här landet. Det är svårt att förklara hur de ser ut, men om ni har sett några amerikanska filmer eller program på TV så har ni nog en uppfattning om hur de ser ut. Man drar ju hela maskinen fram och tillbaka över golvet, det känns tungt och otympligt. De funkar kanske hyfsat på heltäckningsmattor men så där bra på plastgolv. Våra hemma är mycket lättare att använda, tycker jag i alla fall.

Vi har inga stora planer för dagen. När vi kommit i ordning här, ska vi åka till Wal-mart för att köpa lördags godis till barnen. Marcus har inte varit där så det blir kul att visa honom den. Han behöver dessutom någon sorts spray till skruvarna på nummerplåtarna, de hade rostat fast.
Efter Wal-mart ska vi kanske åka tillToys ´R us, den stora leksaksaffären ni vet. Vi ska kika lite, Alexander fyller ju år om två veckor. Men vi har redan på förhand sagt att vi inte ska köpa något, det brukar fungera hyfsat, åtminstonde på Rebecca, men vi får väl se hur det går. Följetång kommer väl i eftermiddag eller kväll.

No comments: