Saturday, July 22, 2006

Strul

Det stular lite ibland. Just nu har vi haft strul med internet. Det funkar fortfarande inte som det ska. Men nu funkar det i allafall.
Vi var ute och åt mat på restaurang och det blev nog lite för fet mat, så nu strular min mage.

Lördagen har gått lika sanbbt som de flesta andra dagar. Vi började lungt med pannkaksfrukost. Damsög lite som inte blivit av i går. Åkte till banken, vilket inte var en höjdare på en lördag, massor av folk. Men ändå tänk att banken har öppet på en lördag!
Efter banken åkte vi till affären för att köpa lördagsgodis. Rebecca köpte "swedish fish", med andra ord Malaco fiskar. Det var gott. Allt vi ville ha fanns inte, åtminstonde inte till det pris vi ville ha, så vi åkte till ytterligare en affär. Sedan bar det äntligen hemmåt igen.

En snabb lunch och sedan försöka få Alexander att sova. Det gick till slut, men då sov även jag.
Efter tuppluren tog vi oss så äntligen till poolen för dagens dopp. Vi skulle just bara doppa oss, inte bada så värst länge, men som vanligt blev det en längre stund än vi tänkt oss. Jeanelle och tjejerna var där, vi väntade på Josh. Han kom ganska sent och vi frågade om de ville ut och äta tillsammans med oss. Och så blev det. Vi hade det trevligt.

Det har regnat och åskat ganska rejält under kvällen, det dundar lite smått hela tiden.

I morgon ska vi till kyrkan och då ska jag få sitta med på mötet, det ska bli spännande.

Har läst på Aftonbladet att det varit mycket olyckor i Sverige, både bilolyckor och badolyckor. Tänker lite extra på mina goda vänner som ska köra hem från semestern i morgon. Ta det lungt vänner!!

No comments: